Sensi-therapie

Wat is Sensi-therapie?

Sensi-therapie is een holistische (vanuit een totaalbeeld bekeken) therapie. Het ondersteunt het zelf-helende vermogen van het lichaam en is erop gericht de onbalans te herstellen in het lijf en het hoofd. Wanneer de balans hersteld is, verminderen klachten en kunnen ze soms geheel verdwijnen.
Sensi-therapie creëert bewustwording tussen lichamelijke klachten en de thema’s die hieraan verbonden zijn. Een klacht is namelijk niet alleen lichamelijk of mentaal maar deze gebieden beïnvloeden elkaar continu. Juist daarom bekijken en behandelen we het totaalplaatje.

Toelichting over de gebruikte technieken kunt u hier lezen.

Een aantal ervan zijn:
*    het uitmeten van allergieën of intoleranties. Met een uitgemeten dieet/aangepaste voeding en/of homeopathische druppels (remedies) kunt u dit vervolgens tot rust brengen.
*    het naar boven halen en weghalen van emotionele en belemmerende lading, met behulp van o.a. drukpuntmassage en EFT (Emotional Freedom Techniques);
*    het ontspannen en loslaten met behulp van een helende massagetechniek (holistic pulsing).

Tijdens de meting gebruik ik een biosensor (instrument om trillingsfrequenties te meten) en het behandelen gebeurt, op een AromaTouch™ behandeling na, over de kleding heen. Indien uw lichaam tijdens de meting aangeeft dat een Aroma Touch behandeling (klik voor meer informatie) een helpende, aanvullende stap in het traject is, vindt dit in overleg plaats tijdens een volgende afspraak.

Op de website sensitherapeut.sensitotaal.nl kunt u per regio collega sensi-therapeuten vinden. 

This website uses cookies (lees hier meer) to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.