Praktische info / goed om te weten

Goed om te weten!
Bij kinderen met leer- en gedragsproblemen zien we vaak ook o.a. faalangst, slaapproblemen, boosheid, onmacht, (vermoedelijke) dyslexie, vermoeidheid, tranende of prikkende ogen na visuele inspanning, een afwijkende lichaamshouding en/of een verstoorde fijne/grove motoriek. Deze uitingen van een verstoorde prikkelverwerking kunnen storend zijn in het ontwikkelingsproces. 

Daarnaast kunnen overgevoeligheden, allergieën of tekorten aan vitamines/mineralen tevens een oorzaak zijn van “de stof” die letterlijk niet kan worden opgenomen. Deze tekorten kunnen worden aangevuld door het lichaam in balans te brengen via het MNRI lichaamswerk alsook met behulp van (tijdelijke) supplementen. Meer informatie hierover is te lezen onder het tabje Sensi-therapie.

Praktisch
* Een favoriet knuffeltje, speeltje of voorleesboek? Deze mag gezellig meekomen!

* Neem ook lekkere sokken mee en trek makkelijk zittende kleding aan, bij voorkeur een broek/legging, om je vrij in te kunnen bewegen.
* Ruim voor tijd of na de behandeling een momentje over? Winkelcentrum “de Burcht” ligt op loopafstand. Ook is Esso Trumpi hier niet ver vandaan (850 meter), met een uitgebreide foodcourt, lekkere koffie en een auto- en een hondenwasstraat :-).
* Pinbetaling in de praktijk is mogelijk.

Doe ik niet meteen open?
De locatie aan de Groot Ypelaardreef heeft geen wachtruimte. Ondanks de geplande ruimte tussen afspraken in, kan het zijn dat de afspraak vóór jullie, uitloopt.
Om alle cliënten na een sessie een goede afronding te gunnen, vraag ik u vriendelijk niet herhaaldelijk aan te bellen.